FAQ

Verzendkosten &Verzending

De verzendkosten bedragen € 5,95 per bestelling. Bij een bestelling vanaf € 75,- zijn de verzendkosten gratis.

Je kan de bestelling ook komen afhalen. Dan betaal je geen verzendkosten. De bestelling kan afgehaald worden bij Hair@All, Rozenberg 65, 2400 Mol. Tijdens de openingsuren. Of in Ravels, op maandag tussen 17 uur en 19 uur.
Wanneer je voor de afhaal optie kiest, ontvang je een e-mail wanneer de producten klaar staan.

Bestellen van producten kan in België en Nederland. Wanneer een bestelling geplaatst wordt, sturen we deze zo snel mogelijk naar je toe. Doorgaans vind levering binnen 2-3 werkdagen plaats. Wij verzenden met Postnl en Bpost. Deze zullen je via e-mail op de hoogte houden wanneer de levering zal plaats vinden. 

Betaal mogelijkheden

Je kunt je bestelling betalen via Bancontact, Ideal en Creditcard

Retourneren

Je kunt binnen 14 dagen je producten retourneren. Hoe gaat dit in zijn werk? Stuur via Whatsapp of contact een bericht dat je je product wil retourneren. Vergeet je bestelnummer niet door te geven. Hierna maken wij een retourlabel voor je aan. Stuur de producten naar ons terug. Zodra we de producten ontvangen hebben, kijken we ze na, of deze niet gebruikt, of beschadigd zijn. Is alles in orde, dan storten we het bedrag aan je terug, minus de retourkosten, deze zijn voor eigen rekening.

Klacht en Garantie

Klacht

Indien je een klacht hebt over onze producten of onze service, dan kun je contact met ons opnemen via info@veganforhair.be of via het contactformulier. Wij zullen je binnen 14 dagen na ontvangst van de klacht een inhoudelijke reactie geven. Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kunt je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/).

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat je er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.