Over ons

Onze
Missie
Met Vegan for hair willen wij de bewuste consument aanspreken. De professionele producten die wij verkopen hebben wij met zorg uitgezocht. De producten zijn allemaal duurzaam, milieubewuster en klantvriendelijk.
Bijvoorbeeld de producten van Lakmé Teknia zijn allemaal vegan, de verpakkingen zijn biologisch afbreekbaar en er zijn zoveel mogelijk schadelijke stoffen uit de producten gehaald.
Ook de collage kleuringen zijn duurzamer gefabriceerd, hebben een laag ammoniak gehalte en in de verpakking zit veel minder metaal, zodat deze ook beter is voor het millieu.

En zo selecteren wij de meeste van onze producten. Professionele kwaliteit , maar goed voor het millieu en de gebruiker.
Hoi, ik ben
Ilse

In 2002 ben ik afgestudeerd met een bachelor in de economie, meteen kon ik gaan werken in het verzekeringswezen en daarna bij een bank. Maar al snel voelde ik, dit is niks voor mij. Ik wil iets voor mezelf gaan doen.

Dus besloot ik in 2007 een winkel te openen in kappersproducten. De professionele haar producten verkopen wij aan kappers maar ook aan particulieren.

Veel klanten komen naar ons voor het advies wat wij in de winkel geven. Maar vanuit mijn winkel kan ik dat maar doen aa hebben wij de producten geseln een kleine groep, die tot bij ons komen.

Daarom starten wij deze online-webshop. Niet alleen een shop om producten te kopen, maar zeker ook een shop waar veel energie in advies wordt gestoken.

Ten eerste hebben wij producten geselecteerd waar wij achter staan en die we verkopen voor de kwaliteit en de duurzaamheid.
Ten tweede kun je ons volgen op instagram waar veel tips worden gedeeld, en advies wordt gegeven, zowel in de berichten als in de steeds terugkerende lives.
Ten derde kun je niet wachten op een live dan kun je ons ook bereiken via whatsapp, waar wij alle vragen over de producten beantwoorden.

  • Duurzaam
    Wij kiezen voor duurzame producten in zowel de verpakking als de ingrediënten
  • TOP Kwaliteit
    Al onze producten zijn professioneel. Waardoor het gebruik zuiniger is en de kwaliteit voelbaar beter.
  • Prijs Kwaliteit
    Wij staan voor top kwaliteit maar proberen de prijzen scherp te houden, zodat u niet te veel betaald.
Ons laatste
Nieuws
Blijf op de hoogte
Inspiratiemail