Inspiratiemail

Vragen?

Heb je specifieke vragen of wil je een persoonlijk advies? Neem dan contact met mij op via onze social media: TikTokInstagramFacebook of per mail.

YES, STUUR DE INSPIRATIEMAIL

Laat hierboven je gegevens achter. Ik stuur je dan tweewekelijks mijn inspiratiemail. Deze staat boordevol informatie & adviezen over natuurlijke en Vegan haarverzorging. Ik geef concrete tips voor elk haartype. 

Bovendien ontvang je een unieke code voor 10% korting op je eerste bestelling.

Ik ben Ilse van Vegan For Hair

JOUW WEBSHOP VOOR DUURZAME HAARVERZORGING

Met Vegan For Hair willen wij de bewuste consument aanspreken. De professionele producten die wij verkopen, hebben wij met zorg uitgezocht. De producten zijn allemaal duurzaam, milieubewuster en klantvriendelijk. Vegan for Hair staat voor topkwaliteit, maar we proberen de prijzen scherp te houden, zodat je niet te veel betaalt.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze producten en ontdek hoe je jouw haar op een natuurlijke manier gezond en glanzend houdt. 

Wij zijn trots op onze uitgebreide selectie haarproducten, die zijn vervaardigd met de hoogste zorg voor het milieu en dierenwelzijn.

Meer lezen over Vegan For Hair bekijk dan deze pagina.

Leuk dat je jezelf wil inschrijven voor de inspiratiemail

Jouw privacy is belangrijk voor ons en je kunt je op elk moment eenvoudig afmelden voor de inspiratiemail. Maar, ik vind het natuurlijk veel leuker als je me blijft volgen.